Vrouwen versieren voor Vrouwen – Eline Zegers in Bar Buka

Eline Zegers schreef het boek Vrouwen versieren voor Vrouwen. Ik bezocht 15 juni de boekpresentatie en workshop in Bar Buka.

De 34-jarige Utrechtse presenteerde het boek met flair aan een zeer divers samengesteld groepje lesbische dames. De interactieve workshop werkte wonderbaarlijk goed. Hoe spreek je een leuke vrouw aan, die met een haar vriendinnen in een gesloten cirkeltje staat? En, wat zeg je dan?

De voornaamste tip die ik eruit gehaald heb is, het maakt niets uit wat je zegt, áls je maar actie onderneemt. Maak oogcontact, zeg hoi, en doe dat zo vaak mogelijk.

Het boek heeft een prettig luchtige toon en staat vol met concrete tips. Voor mij was het een mooi inkijkje in het moderne taalgebruik  (kwarrel of hook-up?).

En, héb je er wat aan?
Ja, iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van zijn sociale skills kan hier wat mee. Een mooie aanmoediging voor een leuker leven. Ik had het graag gelezen toen ik twintig was. Of ik dan zo stoer als Eline aan het flirten zou zijn geslagen is nog maar de vraag.

Het boek is nu overal verkrijgbaar.
Eline Zegers biedt ook persoonlijke datingcoaching. www.vrouwenversierenvoorvrouwen.nl