Wie zijn we?

Pink West Boek en Borrel is het vervolg op Pink West.

Pink West is er (na 10 jaar!) mee gestopt. Eén van activiteiten die zij organiseerden was in december een Boekencafé, met schrijvers te gast. Dat vonden wij zo leuk, dat we dat gedeelte gaan voortzetten middels een boekenclub. Deze boekenclub zal 4 keer per jaar plaatsvinden in De nieuwe boekhandel op de Bos en Lommer weg.

Wij vinden het leuk als er veel mensen komen die van lezen houden. Man, vrouwen, fluïde, iedereen welkom en je hoeft ook niet uit Amsterdam West te komen. Iedereen is welkom, zelfs als je het boek niet gelezen hebt!

Hartelijke groeten,
Els, Esther, Janneke, Linda en Sylvana

Mail ons om je aan te melden voor de volgende keer of als je op de hoogte gehouden wilt worden:
Pinkwestboeken@gmail.comOver Pink West en de PostcodeBorrels
“In 2009 is de eerste aanzet gegeven voor wat jij nu kent als PINKwest door 2 mensen die vonden dat LHBT+ inwoners in Bos en Lommer elkaar beter moesten leren kennen. En daarin zijn we ons inziens zeker geslaagd! De eerste borrelavond in januari 2010 was meteen een groot succes. In de loop der jaren hebben een aantal mensen meegeholpen om de PINKwest Lente & Herfstborrel, Nieuwjaarsborrel, zomerse Picknick, winters Boekencafé en nog veel meer te organiseren.”

Oost
www.pinkoost.nl

Pink Oost zegt het zo:
“Lesbo’s, homo’s, bi’s en transgender en intersekse personen – jong en oud – zijn vaak onzichtbaar in een wijk voor anderen, maar ook onderling. Door elkaar te leren kennen, kan je iets voor elkaar betekenen. PINKOOST wil LHBTI-bewoners gelegenheid bieden met elkaar kennis te maken.”

IJburg
www.pinkijburg.nl

Pijp en Rivierenbuurt
www.facebook.com/pipiribo

Nieuw West
www.lesbocode.nl